Arrangemang

Boot Camp på Ralingsås, 30/7–3/8 2024

 

Vill du beröras av Guds hjärta för den här tiden? Vill du formas till en lärjunge som gör skillnad för Guds rike i den här världen? Vill du slipas mot andra gåvor och tjänster i ditt kristna ledarskap? I så fall är Boot Camp något för dig!

Det har alltid varit en kamp att leva för Kristus i den här världen. Men många av oss upplever också att vi har tappat sådant som kännetecknade tidigare generationers kristna. Det handlar om förankringen i Guds ord, men också om bönen, det profetiska lyssnandet och att ge evangeliet vidare till andra.

På Boot Camp vill vi därför utrustas på dessa områden. Vi vill söka oss tillbaka till de andliga källorna och se de fem tjänsterna apostel, profet, evangelist, herde och lärare fungera tillsammans. Vi vill träna varandra för att gemensamt kämpa den goda kampen (1 Tim 6:12) – en andlig krigstjänst där vi tar tillbaka vad vår fiende har stulit.

Ett Boot Camp, helt enkelt!

***

Huvudmålgruppen för Boot Camp är personer som har gått ut gymnasiet men ännu inte har fyllt 40 år. Gemensamt för många som kommer är att de upplever någon form av ledarskapskallelse, även om de inte behöver vara formella eller anställda ledare. Du har helt enkelt en längtan/kallelse/gåvor som ligger i linje med det material som presenteras på denna hemsida!

Boot Camp arrangeras gemensamt av Ny reformation, Gå ut missionSalt – barn och unga i EFSRalingsåsgården och Världen idag. I vårt nätverk finns människor från bland annat EFK, EFS, Pingst, Svenska kyrkan och Trosrörelsen, och du är precis lika välkommen oavsett vilket samfund (eller icke-samfund) du själv tillhör.

Seminarier

Varje eftermiddag kommer det att erbjudas seminarier, som du väljer på plats. Vi återkommer med mer info om dessa.

Barnaktiviteter

​För dig som har barn kommer vi att erbjuda organiserat barnprogram under delar av dagarna. Nuvarande plan är att det blir ett särskilt barnspår för de äldre barnen (barn som ska börja förskoleklass upp till tidiga tonåren). Föräldrar till yngre barn kommer själva att hjälpas åt med barnpassning och -aktiviteter. För de äldre tonåringarna rekommenderar vi de ordinarie seminarierna.

Praktiskt

På Ralingsåsgården sover vi i rum med 2–4 sängar + möjlighet till extra madrass. Det finns även möjlighet att sova i tält eller husvagn.

Program

Programmet till förra årets Boot Camp finner du här:

Schema Boot Camp sommaren 2023

Anmälningsformulär

Anmälan öppnar under våren.

Frågor?

Undrar du över något? Mer info kommer under våren, men vid behov kan du även maila till olof.edsinger [at] icloud.com.

 

Boot Camp arrangeras i samarbete med:

 

 

Ledningsgruppen består av:

Martin Alexandersson
Pascal Andréasson
Olof Edsinger
Amanda Göransson
Iza Jönsson
Anette Magnusson
Christina Nygren
Mats Nyholm
Jan Sköld
Maria Viklund