Arrangemang

Boot Camp 2021, 3-7 augusti

 

Boot Camp 2021 arrangeras på Restenäs utanför Ljungskile. Vi tror och hoppas att Folkhälsomyndighetens restriktioner kommer att vara rejält förändrade till dess, och planerar därför för ett ”normalstort” Boot Camp. Oavsett hur det blir kommer vi att erbjuda digitalt deltagande via Zoom, som då primärt kommer att omfatta förmiddagar och kvällar. Anmäl dig här.

Information

Med tanke på de speciella omständigheterna kommer vi att betrakta anmälningarna till Boot Camp som intresseanmälningar. Under sommaren kommer vi sedan att lämna besked om vilka som får plats på Restenäs och vilka som bara kan delta via Zoom. Efter den 1 juli höjer vi avgiften något, och hoppas alltså att de flesta kan anmäla sig innan dess. Om restriktionerna förändras enligt nuvarande plan från regeringens sida (300-gräns från och med 1 juli) hoppas vi att alla som vill kan komma, och ju tidigare du anmäler dig desto större chans är det att du tilldelas en plats.

Huvudmålgruppen för Boot Camp är personer som har gått ut gymnasiet men ännu inte har fyllt 40 år. Nytt för i år är dock att vi kommer att bredda inbjudan till övriga åldrar, då vi upplever att detta ligger i linje med Boot Camp som en familj. En familj består trots allt av alla generationer!

Gemensamt för de flesta som kommer till Boot Camp tror vi dock fortfarande är att de upplever någon form av ledarskapskallelse, även om de fördenskull inte behöver vara formella eller anställda ledare. Du har en längtan/kallelse/gåvor som ligger i linje med det material som presenteras på denna hemsida, och tillsammans med anmälan kommer vi därför att be dig att ange en referensperson, som vi kan kontakta för att få bekräftat att Boot Camp verkligen är något för dig.

Boot Camp kommer att innehålla både gemensamma samlingar och mindre seminarier. Mycket tid kommer att avsättas för bön och tillbedjan, och som deltagare kommer du att få välja ett fördjupningsspår kopplat till något av följande:

• Apostelns tjänst (Martin Alexandersson ansvarar)
• Profetens tjänst (Jan Sköld och Amanda Göransson ansvarar)
• Evangelistens tjänst (Mats Nyholm ansvarar)
• Lärarens tjänst (Olof Edsinger ansvarar)
• Mini-DTS (YWAM Restenäs ansvarar)

För en kortfattad beskrivning av dessa tjänster, se här. DTS står för Discipleship Training School, och denna kommer att genomföras i YWAM Restenäs regi. För en mer utförlig beskrivning, se under fliken Ämnen: De fem tjänstegåvorna på denna hemsida.

Boot Camp arrangeras gemensamt av Ny reformation, Salt – barn och unga i EFSYWAM Restenäs (UMU) och Världen idag. I vårt nätverk finns människor från bland annat EFS, Svenska kyrkan, EFK, Pingst och Trosrörelsen, och du är precis lika välkommen oavsett vilket samfund (eller icke-samfund) du själv tillhör. Liksom för denna hemsida kommer fokus på Boot Camp att ligga på Skandinavien som helhet, och redan nu vet vi att det kommer deltagare från både Norge och Sverige.

Barnaktiviteter

För dig som har barn kommer vi att erbjuda organiserat barnprogram under delar av dagarna. Nuvarande plan är att det blir ett särskilt barnspår för de äldre barnen (barn som ska börja förskoleklass upp till tidiga tonåren). Föräldrar till yngre barn kommer själva att hjälpas åt med barnpassning och -aktiviteter.

Praktiskt

På Restenäs sover vi i rum med 2–4 sängar + möjlighet till extra madrass. Det finns även möjlighet att sova i tält eller husvagn. Priset för Boot Camp är 1 400 kr för vuxna och 600 kr för barn 3–13 år. Maxpris per familj är 4 500 kr. Om man bor i tält eller husvagn är priset 1 000 kr för vuxna och 400 kr för barn 3–13 år. Utgifter för fika och glass tillkommer. Observera att det ofta går att söka bidrag för ledarutbildningar från din lokala församling, eller från ditt samfunds distrikt/region.

Deltagande via Zoom kostar 200 kr per person.

Program

Programmet för Boot Camp finner du här:
Schema Boot Camp sommaren 2021

Anmälningsformulär

Anmäl dig här!

Sista anmälningsdagen är 20 juli, men anmäl dig gärna senast 1 juli,
för då höjer vi avgiften med 100 kr/vuxen och 50 kr/barn.

Frågor?

Undrar du över något? Maila till olof.edsinger [at] icloud.com

 

Planeringsgruppen består av:

Martin Alexandersson
Olof Edsinger
Amanda Göransson
Iza Jönsson
Samuel Nygren
Mats Nyholm