Arrangemang

Boot Camp 2020

 

Boot Camp arrangeras den 28/7–1/8 2020 (v 31) på Restenäs utanför Ljungskile.

Boot Camp vänder sig främst till dig som har gått ut gymnasiet men som ännu inte har fyllt 40 år. Du upplever någon form av ledarskapskallelse, men behöver fördenskull inte vara formell eller anställd ledare. Däremot har du en längtan/kallelse/gåvor som ligger i linje med det material som presenteras på nyreformation.se. Tillsammans med din anmälan kommer vi att be dig att ange en referensperson, som vi kan kontakta för att få bekräftat att Boot Camp verkligen är något för dig.

Boot Camp kommer att innehålla både gemensamma samlingar och mindre seminarier. Mycket tid kommer att avsättas för bön och tillbedjan, och som deltagare kommer du att få välja ett fördjupningsspår kopplat till något av följande:

• Apostelns tjänst
• Profetens tjänst
• Evangelistens tjänst
• Bönetjänsten

[För en kortfattad beskrivning av dessa tjänster, se här. För en mer utförlig beskrivning, se under fliken Ämnen: De fem tjänstegåvorna. För att se vilka som ansvarar för respektive spår, se programmet nedan.]

Boot Camp arrangeras gemensamt av Ny reformation, Salt – barn och unga i EFS, YWAM Restenäs (UMU) och Världen idag. I vårt nätverk finns människor från bland annat EFS, Svenska kyrkan, EFK och Pingst, och du är precis lika välkommen oavsett vilket samfund du själv tillhör. Liksom för denna hemsida kommer fokus på Boot Camp att ligga på Skandinavien som helhet, och redan nu vet vi att det kommer deltagare från både Norge och Sverige.

För dig som har barn kommer vi att erbjuda organiserat barnprogram under delar av dagarna. Ansvariga för de äldre barnen är Maria och Henrik Viklund från King’s Kids Sverige.

Ytterligare information

På Restenäs sover vi i rum med 2–4 sängar + möjlighet till extra madrass. Det finns även möjlighet att sova i tält eller husvagn.

Förra årets program finner du här: Schema Boot Camp 2019

Anmälningsformulär

Kommer längre fram.

Frågor?

Maila till olof.edsinger [a] icloud.com