Arrangemang

Boot Camp 2022, 2–6 augusti

 

Boot Camp 2022 arrangeras på Restenäs utanför Ljungskile. Vi tror och hoppas att Folkhälsomyndighetens restriktioner kommer att vara förändrade till dess, och planerar därför för ett ”normalstort” Boot Camp. Samtidigt räknar vi med att utöver att ses IRL erbjuda visst digitalt deltagande.

Huvudmålgruppen för Boot Camp är personer som har gått ut gymnasiet men ännu inte har fyllt 40 år. Dock har vi på senare tid breddat inbjudan till övriga åldrar, då vi upplever att detta ligger i linje med Boot Camp som en familj. En familj består trots allt av alla generationer!

Gemensamt för de flesta som kommer till Boot Camp tror vi dock fortfarande är att de upplever någon form av ledarskapskallelse, även om de fördenskull inte behöver vara formella eller anställda ledare. Du har en längtan/kallelse/gåvor som ligger i linje med det material som presenteras på denna hemsida, och tillsammans med anmälan kommer vi därför att be dig att ange en referensperson, som vi kan kontakta för att få bekräftat att Boot Camp verkligen är något för dig.

Boot Camp kommer att innehålla både gemensamma samlingar och mindre seminarier. Mycket tid kommer att avsättas för bön och tillbedjan, och som deltagare kommer du att få välja ett fördjupningsspår –  kopplat till något av följande:​

  • Apostelns tjänst (Martin Alexandersson m fl)
  • Evangelistens tjänst (Mats Nyholm)
  • Herdens tjänst (Amanda Göransson m fl)
  • Lärarens tjänst (Olof Edsinger och Johnny Foglander)
  • Bön och andlig krigföring (Jan Sköld, Sebastian Creutz & Christina Nygren)
  • Mini-DTS (Mik Boucher & Pascal Andréasson)

För en kortfattad beskrivning av dessa tjänster, se här. För en mer utförlig beskrivning, se under fliken Ämnen: De fem tjänstegåvorna på denna hemsida. DTS står för Discipleship Training School. Den vänder sig särskilt (men inte bara) till dig som är tonåring.

Boot Camp arrangeras gemensamt av Ny reformation, Salt – barn och unga i EFSYWAM Restenäs (UMU) och Världen idag. I vårt nätverk finns människor från bland annat EFS, Svenska kyrkan, EFK, Pingst och Trosrörelsen, och du är precis lika välkommen oavsett vilket samfund (eller icke-samfund) du själv tillhör. Liksom för denna hemsida kommer fokus på Boot Camp att ligga på Skandinavien som helhet, och redan nu vet vi att det kommer deltagare från både Norge och Sverige.

Barnaktiviteter

​För dig som har barn kommer vi att erbjuda organiserat barnprogram under delar av dagarna. Nuvarande plan är att det blir ett särskilt barnspår för de äldre barnen (barn som ska börja förskoleklass upp till tidiga tonåren). För de äldre tonåringarna rekommenderar vi spåret Mini-DTS – men även andra spår går att välja. Föräldrar till yngre barn kommer själva att hjälpas åt med barnpassning och -aktiviteter.

Praktiskt

På Restenäs sover vi i rum med 2–4 sängar + möjlighet till extra madrass. Det finns även möjlighet att sova i tält eller husvagn.

Priset för Boot Camp är 1 500 kr för vuxna och 600 kr för barn 3–12 år. Maxpris per familj är 4 500 kr. Om man bor i tält eller husvagn är priset 1 100 kr för vuxna och 400 kr för barn 3–12 år. Utgifter för fika och glass tillkommer. Observera att det ofta går att söka bidrag för ledarutbildningar från din lokala församling, eller från ditt samfunds distrikt/region.

Program

Programmet för Boot Camp finner du här: Schema Boot Camp sommaren 2022

Anmälningsformulär

Anmälan är nu stängd.

Frågor?

Undrar du över något? Maila till olof.edsinger [at] icloud.com

 

Planeringsgruppen består av:

Martin Alexandersson
Pascal Andréasson
Olof Edsinger
Olle och Amanda Göransson
Ole Henry Halleraker
Iza Jönsson
Christina Nygren
Mats Nyholm
Jan Sköld