Arrangemang

Boot Camp, 28 juli – 1 augusti

 

Årets Boot Camp på Restenäs är nu fullt, men för dig som inte fick plats men ändå vill delta erbjuds möjligheten att vara med digitalt på våra förmiddagar, kvällar samt eftermiddags-spåren Apostel, Profet eller Evangelist. (Passen sänds via applikationen Zoom).

Kostnaden för att vara med digitalt är 200kr, och du anmäler dig här.

 

 

Information till dig som är anmäld

Schema Boot Camp sommaren 2020 slutgiltigt

Boot Camp 2020 arrangeras på Restenäs utanför Ljungskile. Om 50-gränsen kvarstår kommer vi att se till att ha visst mellanrum mellan stolarna i mötessal och matservering. Rent generellt är det väl också klokt att undvika kramar och handhälsningar. Självklart ska man stanna hemma om man uppvisar sjukdomssymptom, och då får vi också se till att huvuddelen av deltagaravgiften återbetalas.

Boot Camp vänder sig främst till dig som har gått ut gymnasiet men som ännu inte har fyllt 40 år. Du upplever någon form av ledarskapskallelse, men behöver fördenskull inte vara formell eller anställd ledare. Däremot har du en längtan/kallelse/gåvor som ligger i linje med det material som presenteras på nyreformation.se. Tillsammans med din anmälan kommer vi att be dig att ange en referensperson, som vi kan kontakta för att få bekräftat att Boot Camp verkligen är något för dig.

Boot Camp kommer att innehålla både gemensamma samlingar och mindre seminarier. Mycket tid kommer att avsättas för bön och tillbedjan, och som deltagare kommer du att få välja ett fördjupningsspår kopplat till något av följande:

Apostelns tjänst (ansvar: Martin Alexandersson & Iza Jönsson)
Profetens tjänst (ansvar: Jan Sköld & Christina Nygren)
Evangelistens tjänst (ansvar: Mats Nyholm & Anna Sköld)
Bönetjänsten (ansvar: Amanda Göransson & Elin Ihlberg)

[För en kortfattad beskrivning av dessa tjänster, se här. DTS står för Discipleship Training School, och denna kommer att genomföras i YWAM Restenäs regi. För en mer utförlig beskrivning, se under fliken Ämnen: De fem tjänstegåvorna på denna hemsida.]

Boot Camp arrangeras gemensamt av Ny reformation, Salt – barn och unga i EFS, YWAM Restenäs (UMU) och Världen idag. I vårt nätverk finns människor från bland annat EFS, Svenska kyrkan, EFK och Pingst, och du är precis lika välkommen oavsett vilket samfund du själv tillhör. Liksom för denna hemsida kommer fokus på Boot Camp att ligga på Skandinavien som helhet, och redan nu vet vi att det kommer deltagare från både Norge och Sverige.

Barnaktiviteter

För dig som har barn kommer vi att erbjuda organiserat barnprogram under delar av dagarna. Om coronaläget kvarstår blir det ett barnspår för de äldre barnen på Restenäs (barn som ska börja förskoleklass upp till tidiga tonåren). Huvudansvariga för barnspåret är Maria och Henrik Viklund från King’s Kids Sverige. Föräldrar till yngre barn kommer själva att hjälpas åt med barnpassning och -aktiviteter.

Praktiskt

Både på Restenäs och Höllviksstrand sover vi i rum med 2–4 sängar + möjlighet till extra madrass. Det finns även möjlighet att sova i tält (Restenäs) eller husvagn (båda platserna).

Priset för Boot Camp är 1 400 kr för vuxna och 600 kr för barn 3–13 år. Maxpris per familj är 4 500 kr. Om man bor i tält eller husvagn är priset endast 1 000 kr resp 400 kr. Utgifter för fika och glass tillkommer. Observera att det ofta går att söka bidrag för ledarutbildningar från din lokala församling, eller från ditt samfunds distrikt/region.

Programmet för Boot Camp finner du här:
Schema Boot Camp sommaren 2020 slutgiltigt

Anmälningsformulär

Anmäl dig här!

På grund av rådande läge var sista anmälningsdag var i år 1 juli.

Frågor?

Maila till olof.edsinger [a] icloud.com

 

Planeringsgruppen består av:

Martin Alexandersson
Johanna Björkman
Olof Edsinger
Amanda Göransson
Iza Jönsson
Samuel Nygren
Mats Nyholm
Maria Viklund