Arrangemang

Boot Camp på Ralingsås, 30/7–3/8 2024

 

Vill du beröras av Guds hjärta för den här tiden? Vill du formas till en lärjunge som gör skillnad för Guds rike i den här världen? Vill du slipas mot andra gåvor och tjänster i ditt kristna ledarskap? I så fall är Boot Camp något för dig!

Det har alltid varit en kamp att leva för Kristus i den här världen. Men många av oss upplever också att vi har tappat sådant som kännetecknade tidigare generationers kristna. Det handlar om förankringen i Guds ord, men också om bönen, det profetiska lyssnandet och att ge evangeliet vidare till andra.

På Boot Camp vill vi därför utrustas på dessa områden. Vi vill söka oss tillbaka till de andliga källorna och se de fem tjänsterna apostel, profet, evangelist, herde och lärare fungera tillsammans. Vi vill träna varandra för att gemensamt kämpa den goda kampen (1 Tim 6:12) – en andlig krigstjänst där vi tar tillbaka vad vår fiende har stulit.

Ett Boot Camp, helt enkelt!

***

Huvudmålgruppen för Boot Camp är personer som har gått ut gymnasiet men ännu inte har fyllt 40 år. Gemensamt för många som kommer är att de upplever någon form av ledarskapskallelse, även om de inte behöver vara formella eller anställda ledare. Du har helt enkelt en längtan/kallelse/gåvor som ligger i linje med det material som presenteras på denna hemsida!

Boot Camp arrangeras gemensamt av Ny reformation, Gå ut missionSalt – barn och unga i EFSRalingsåsgården och Världen idag. I vårt nätverk finns människor från bland annat EFK, EFS, Pingst, Svenska kyrkan och Trosrörelsen, och du är precis lika välkommen oavsett vilket samfund (eller icke-samfund) du själv tillhör.

Seminarier

På onsdagen och torsdagen kommer vi i år att satsa på ett särskilt upprättelsespår, där vi kombinerar undervisning med möjlighet till personlig förbön. Vi tror att Herren under detta Boot Camp har ett särskilt ärende kring detta, och kommer att ta avstamp i de områden som är i centrum av Helhet genom Kristus arbete: sår, synd, bundenhet och andligt betryck. Fokus ligger på upprättelse och andlig frihet, men också på att ge en större förståelse av att varje människa består av ande, själ och kropp. Några teman som kommer att beröras är: sår, bitterhet, bekräftelsebehov, själsband, generationssynd och ockulta erfarenheter.

Parallellt med upprättelsespåret erbjuder vi följande valbara seminarier:

Onsdag

Praktiskt lärjungaskap – Henrik Nilsson och Martin Alexandersson
Små barn, små välsignelser, stora barn, stora välsignelser – utmaningar i det kristna föräldraskapet – Pascal & Rose-Marie Andreasson

Torsdag

Kallad till mission – Jonas Andersson och Andreas Cucca
De fem tjänstegåvorna – Martin Alexandersson

Du väljer spår alternativt seminarier i samband med din anmälan.

Barnaktiviteter

​För dig som har barn kommer vi att erbjuda organiserat barnprogram under delar av dagarna. Nuvarande plan är att det blir ett särskilt barnspår för de äldre barnen (barn som ska börja förskoleklass upp till tidiga tonåren). Föräldrar till yngre barn kommer själva att hjälpas åt med barnpassning och -aktiviteter. För de äldre tonåringarna rekommenderar vi de ordinarie seminarierna.

Praktiskt

På Ralingsåsgården sover vi i rum med 2–4 sängar + möjlighet till extra madrass. Det finns även möjlighet att sova i tält eller husvagn. Detaljer om de olika alternativen, inklusive pris, framgår av anmälningsformuläret.

Program

Programmet till Boot Camp finner du här:

Schema Boot Camp sommaren 2024

Anmälan och pris

Detta år tar vi upp anmälan och logibokning separat. Sista anmälningsdag är 15 juli, och efter Midsommarhelgen höjer vi priserna. För boendet är det först till kvarn som gäller, så dröj inte för länge med din anmälan om du har särskilda önskemål gällande logi.

 
 

Konferensavgift vuxen 1500 kr (1700 kr efter midsommarhelgen)
Konferensavgift barn 4–12 år 1000 kr (1200 kr efter midsommarhelgen)
Konferensavgift barn 0–3 år gratis

Tält/husvagn gratis
Golvlogi 200 kr (barn gratis)
Sänglogi har olika priser beroende på typ av rum – se boendeformuläret. Kostnaden avser hela rummet/stugan.

 

Frågor?

Undrar du över något? För frågor angående Boot Camp generellt kan du maila till olof.edsinger [at] icloud.com. För frågor angående anmälan och logi kan du maila till iza.jonsson [at] efs.nu.

 

Boot Camp arrangeras i samarbete med:

Ledningsgruppen består av:

Martin Alexandersson
Pascal Andréasson
Olof Edsinger
Amanda Göransson
Iza Jönsson
Anette Magnusson
Christina Nygren
Mats Nyholm
Jan Sköld
Maria Viklund