Arrangemang

Boot Camp 2018

 

Det är med stor glädje som vi kan meddela att vi i sommar bjuder in till vårt första större arrangemang. Den 31/7–4/8 2018 (tisdag till lördag vecka 31) blir det nämligen Boot Camp på Höllviksstrand utanför Malmö!

Boot Camp vänder sig till dig som har gått ut gymnasiet, men som ännu inte har fyllt 40 år. Du upplever någon form av ledarskapskallelse, men behöver fördenskull inte vara formell eller anställd ledare. Däremot har du en längtan/kallelse/gåvor som ligger i linje med det material som presenteras på nyreformation.se. Tillsammans med din anmälan kommer vi att be dig att ange en referensperson, som vi kan kontakta för att få bekräftat att Boot Camp verkligen är något för dig.

Boot Camp kommer att innehålla både gemensamma samlingar och mindre seminarier. Mycket tid kommer att avsättas för bön och tillbedjan, och som deltagare kommer du att få välja ett fördjupningsspår kopplat till något av följande:

• Apostelns tjänst
• Profetens tjänst
• Evangelistens tjänst
• Bönetjänsten

[För en kortfattad beskrivning av dessa tjänster, se här. För en mer utförlig beskrivning, se under fliken Ämnen: De fem tjänstegåvorna. För att se vilka som ansvarar för respektive spår, se programmet nedan.]

Boot Camp arrangeras gemensamt av nyreformation.se och Salt – barn och unga i EFS. I vårt nätverk finns människor från bland annat EFS, Svenska kyrkan, EFK och Pingst, och du är precis lika välkommen oavsett vilket samfund du själv tillhör. Liksom för denna hemsida kommer fokus på Boot Camp att ligga på Skandinavien som helhet, och redan nu vet vi att det kommer deltagare från både Norge och Sverige.

För dig som har barn kommer vi att erbjuda organiserat barnprogram under delar av dagarna. Det finns också en härlig sandstrand inom gångavstånd från gården. Ansvariga för de äldre barnen är Maria och Henrik Viklund från King’s Kids Sverige.

Ytterligare information

På Höllviksstrand sover vi i rum med 2–4 sängar + möjlighet till extra madrass. För familjer kan det finnas plats i stuga, men det beror på deltagarantalet i stort (= om vi blir tillräckligt många för att boka hela gården). Hör av dig om du hellre vill sova i tält eller husvagn, då det kan finnas plats för några sådana på gården.

Priset för Boot Camp är endast 1200 kr för vuxna och 600 kr för barn 3–13 år. Den 15 maj höjs avgifterna med 100 kr/person. Observera att det ofta går att söka bidrag för ledarutbildningar från din lokala församling, eller från ditt samfunds distrikt/region.

Programmet för Boot Camp 2018 finner du här: Schema Boot Camp 2018

Notera att programmet primärt är till för dem som anmäler sig till konferensen. Till den första och andra kvällen har vi dock ett begränsat antal biljetter som vi säljer för 50 kr/st. Intresseanmälan skickas till olof.edsinger [a] icloud.com och betalas efter klartecken till swishnummer 123 360 27 78. Först till kvarn!

Anmälningsformulär

Anmäler dig gör du här.

Vänta inte för länge – platserna är begränsade! (Och nu är Boot Camp fullt!)

Frågor?

Maila till olof.edsinger [a] icloud.com