Arrangemang

Boot Camp 2019

 

Förra sommarens Boot Camp på Höllviksstrand blev mycket välsignat, och nu laddar vi för uppföljaren – som går av stapeln den 30/7–3/8 2019 (v 31) på Restenäs utanför Ljungskile.

Boot Camp vänder sig till dig som har gått ut gymnasiet, men som ännu inte har fyllt 40 år. Du upplever någon form av ledarskapskallelse, men behöver fördenskull inte vara formell eller anställd ledare. Däremot har du en längtan/kallelse/gåvor som ligger i linje med det material som presenteras på nyreformation.se. Tillsammans med din anmälan kommer vi att be dig att ange en referensperson, som vi kan kontakta för att få bekräftat att Boot Camp verkligen är något för dig.

Boot Camp kommer att innehålla både gemensamma samlingar och mindre seminarier. Mycket tid kommer att avsättas för bön och tillbedjan, och som deltagare kommer du att få välja ett fördjupningsspår kopplat till något av följande:

• Apostelns tjänst
• Profetens tjänst
• Evangelistens tjänst
• Bönetjänsten

[För en kortfattad beskrivning av dessa tjänster, se här. För en mer utförlig beskrivning, se under fliken Ämnen: De fem tjänstegåvorna. För att se vilka som ansvarar för respektive spår, se programmet nedan.]

Boot Camp arrangeras gemensamt av nyreformation.se och Salt – barn och unga i EFS. I vårt nätverk finns människor från bland annat EFS, Svenska kyrkan, EFK och Pingst, och du är precis lika välkommen oavsett vilket samfund du själv tillhör. Liksom för denna hemsida kommer fokus på Boot Camp att ligga på Skandinavien som helhet, och redan nu vet vi att det kommer deltagare från både Norge och Sverige.

För dig som har barn kommer vi att erbjuda organiserat barnprogram under delar av dagarna. Ansvariga för de äldre barnen är Maria och Henrik Viklund från King’s Kids Sverige.

Ytterligare information

På Restenäs sover vi i rum med 2–4 sängar + möjlighet till extra madrass. Det kommer även att finnas möjlighet att sova i tält eller husvagn.

Priset för Boot Camp är 1300 kr för vuxna och 600 kr för barn 3–13 år. Observera att det ofta går att söka bidrag för ledarutbildningar från din lokala församling, eller från ditt samfunds distrikt/region.

Programmet är ännu inte spikat, men förra årets upplägg såg ut så här: Schema Boot Camp 2018

Anmälningsformulär

Anmäler dig gör du här.

Vänta inte för länge. Det är först till kvarn – och den 1 juni höjer vi avgiften med 100 kr.

Frågor?

Maila till olof.edsinger [a] icloud.com