Arrangemang

Boot Camp 2018

 

Det är med stor glädje som vi kan meddela att vi i sommar kommer att inbjuda till vårt första större arrangemang. Den 31/7–4/8 2018 (tisdag till lördag vecka 31) blir det nämligen Boot Camp på Höllviksstrand utanför Malmö!

Boot Camp vänder sig till dig som har gått ut gymnasiet, men som ännu inte har fyllt 40 år. Du upplever någon form av ledarskapskallelse, men behöver fördenskull inte vara formell eller anställd ledare. Däremot har du en längtan/kallelse/gåvor som ligger i linje med det material som presenteras på nyreformation.se. Tillsammans med din anmälan kommer vi att be dig att ange en referensperson, som vi kan kontakta för att få bekräftat att Boot Camp verkligen är något för dig.

Boot Camp kommer att innehålla både gemensamma samlingar och mindre seminarier. Mycket tid kommer att avsättas för bön och tillbedjan, och som deltagare kommer du att få välja ett fördjupningsspår kopplat till något av följande:

• Apostelns tjänst
• Profetens tjänst
• Evangelistens tjänst
• Bönetjänsten

Boot Camp arrangeras gemensamt av nyreformation.se och Salt – barn och unga i EFS. Du är lika välkommen oavsett samfundstillhörighet. Precis som för denna hemsida kommer fokus att ligga på Skandinavien som helhet, och redan nu vet vi att det kommer deltagare från både Norge och Sverige.

För dig som har barn kommer vi att erbjuda organiserat barnprogram under delar av dagarna. Det finns också en härlig sandstrand inom gångavstånd från gården. Ett mer detaljerat schema kommer längre fram, men redan nu är det läge att markera vecka 31 i din almanacka!

Ytterligare information

På Höllviksstrand sover vi i rum med 2–4 sängar + möjlighet till extra madrass. För familjer kan det finnas plats i stuga, men det beror på deltagarantalet i stort (= om vi blir tillräckligt många för att boka hela gården). Hör av dig om du hellre vill sova i tält eller husvagn, då det kan finnas plats för några sådana på gården.

Priset för Boot Camp är inte spikat, då det beror på flera faktorer som ännu inte är klara. Men det blir knappast mer än 1500 kr per vuxen, och förhoppningsvis betydligt billigare än så. Halva priset för barn 3–13 år. Observera att det ofta går att söka bidrag för ledarutbildningar från din lokala församling, eller från ditt samfunds distrikt/region.

Programmet för Boot Camp 2018 finner du här: Program Boot Camp 2018

Som synes är det ännu inte komplett, och till vissa delar preliminärt, men det ger ändå en god bild av hur Boot Camp kommer att vara upplagt.

Anmälningsformulär

Anmäler dig gör du här.